Betingelser og vilkår

De følgende betingelser og vilkår er the basis aftale mellem dig som kunde og os som turoperatør.

Firma navn og kontakt information

Uummannaq Seasafaris ApS

P.O Box 118

Igaasarissat Aqq. B-1155

3961 Uummannaq – Grønland

Mobil:           +299 56 59 82

Email:            info@uummannaqseasafaris.gl

Web:             www.uummannaqseasafaris.gl

CVR / GER nr.: 12749422

 

Forsikringer

Uummannaq Seasafaris ApS har produkt forsikring. Og vi bruger kun både som er godkendt af Søfartsstyrelsen for passager befordring med gyldige forsikring.

Bank overførsel

GrønlandsBANKEN

Imaneq 33

3900 Nuuk – Grønland

www.banken.gl

Registrerings nr.: 6471

Konto nr.: 1346803

Swift kode / BIC: GRENGLGX

IBAN: GL4564710001346803

 

 

Booking og køb

Du kan booke og betale udflugter eller aktiviteter via vores hjemmeside www.uummannaqseasafaris.gl. Reservationer er først endeligt bekræftet når onlinebetalingen er gennemført. Og et skærmbillede der fortæller dig, at betalingen er gået igennem. Via din email adresse booker du udflugter og aktiviteter. Så vi har brug for dit navn, adresse, email adresse og telefonnummer for at kunne kontakte dig i tilfælde af aflysninger af en udflugt eller aktivitet. Du er selv ansvarlige for at oplyse os om ændringer til din email adresse. Navne på alle deltagere skal være i overenstemmelse med navne i billedlegitimation.

Betalinger

På vores hjemmeside kan der betales med Dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron og JCB. Der anvendes Quickpay som ud fra kortnummer og sikkerhedskode automatisk finder ud af, hvilket kort der betales med. Selve betalingen på vores hjemmeside er gebyrfri. Der tillægges kun eventuelle gebyrer som banken tager for korthåndtering. De data, du oplyser i forbindelse med et online-køb betalt med betalingskort er krypteret med (SSL). Hverken os eller andre har mulighed for at læse data. Og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

kort

 

Billetter

Når vi har modtaget din betaling, du vil modtage bekræftelse pr. email. Som er også din billet til udflugter eller aktivitet. Du skal medbringe billetten når du møder op på båden og billetten er personligt du skal medbringe billedlegitimation.

Aflysninger fra Uummannaq Seasafaris ApS side

Uummannaq Seasafaris ApS har ret til at aflyse tur/aktivitet i de følgende tilfælde. Teknisk problemer af vores båd, dårlige vejr, is forhold, få deltagere, sygdom i besætning eller uden for Uummannaq Seasafaris ApS kontrol. I disse tilfælde ture/aktivitet den fulde beløb bliver refunderet. Det er kun kaptajn på båden der tager beslutninger. Men Uummannaq Seasafaris ApS forsøger også at finde alternative muligheder som et anden tidspunkt eller et anden dag, så den kan passe til vores gæstes besøgsprogram mens han eller hun er i Grønland.

 

Aflysning fra kundens side

Aflysning af tur/aktivitet/overnatning før 30 dage det hele booket af tur/aktivitets/overnatning fulde beløb vil blive refunderet.

Aflysning af tur/aktivitet/overnatning efter 21 dage før tur/aktivitet/overnatning skal starte der vil faktureres 35% af prisen.

Aflysning af tur/aktivitet/overnatning mindre en 72 timer før tur/aktivitet/overnatning skal starte der vil faktureres 60% af prisen.

Forsinkelser

Rejse til Uummannaq der kan være forsinkelser i luftfart eller skibstrafik. Uummannaq Seasafaris ApS er ikke ansvarlige for disse forsinkelser, men vi vil forsøge at finde alternative muligheder, hvis forsinkelsen har indflydelse på de ture/aktiviteter, du har bestilt og betalt.

Baggage og udstyr

Du kan medbringe baggage eller udstyr på din egen risiko. Uummannaq Seasafaris ApS er ikke ansvarlige for skader af passagerens baggage eller udstyr.

Uummannaq Seasafaris ApS har ret til at lave ændringer i planer, priser som (brandstof, skat m.m.) vi har gjort det bedste for at undgå fejl, mangel i priser, beskrivelser, i vores markedsføring og i vores hjemmeside, men selvfølgelige kan det ske.

 

Privatlivspolitik

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos uummannaqseasafaris.gl, skal du blot rette henvendelse. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.