Aktiviteter i Uummannaq

Med pionerånden i Uummannaq kan vi tilbyde en masse forskellige udflugter med båd, helikopter, eller diverse vandreeventyr ved smukke gletschere eller ved høje grønlandske bjerge.

Uummannaq er en af de byer i verden der er mest rig på gletchere. Du finder hele 10 gletschere i Uummannaq området – også inkluderende en af verdens hurtigste bevægende gletscher. Navnet på sidstnævnte gletcher er “Store Gletscher“ eller “Stor Qarajaq“. Denne unikke gletscher bevæger sige med intet mindre end 5,7 kilometer om året.

Ovenstående er kun til din inspiration. Hvis du kunne tænke dig at se andre aktiviteter såsom byvandring, vandring i fjorden, heiliskiing, klatring, kajak sejlads, fluefiskeri, dybhavs fiskeri eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os. Så kan vi arrangerer netop den tur / udflugt som du ønsker.

Hvis du skal besøge Uummannaq om vinteren så har vi gode kontakter i det lokale fiskeri. Så hvis du ønsker at prøve en klassisk hundeslædeture med langline isfisker – så giv os ligeledes et kald. Du kan også besøge de nærmeste bygder med snescootere, hundeslæder, eller med taxa.

Uummannaq fjord er et stort fjord system, godt sted for en kajakroer.